Hozzávalók:
- fél kg csirkemellfilé
~ só, bors
~2 tojás
~1,5 dl tej
~1,5 dl sör
~liszt ( amennyivel palacsintasűrűségű masszát kapunk)
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, felcsíkozzuk, vagy nagyobb kockákat vágunk belőle, és a masszába forgatjuk.
Forró olajban kisütjük,majd papírtörlővel leitatjuk róla az olajat.
Krumplipüré:
1 kiló krumplit megfőzünk, áttörjük, sózzuk, borsozzuk, majd 15 dkg vajjal és 2 dl tejjel kikeverjük.
- fél kg csirkemellfilé
~ só, bors
~2 tojás
~1,5 dl tej
~1,5 dl sör
~liszt ( amennyivel palacsintasűrűségű masszát kapunk)
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, felcsíkozzuk, vagy nagyobb kockákat vágunk belőle, és a masszába forgatjuk.
Forró olajban kisütjük,majd papírtörlővel leitatjuk róla az olajat.
Krumplipüré:
1 kiló krumplit megfőzünk, áttörjük, sózzuk, borsozzuk, majd 15 dkg vajjal és 2 dl tejjel kikeverjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése