Hozzávalók kb 40 darabhoz:
Tésztához :
- 40 dkg finomliszt
- 1 csomag sütőpor
-10 dkg porcukor
-4 db tojássárgája
-25 dkg margarin
A margarint megolvasztjuk, és a többi hozzávalóval összegyúrjuk.
A kosárkaformákat kivajazzuk, és lecsípünk a tésztából, ujjunkkal elegyengetjük benne úgy,hogy az oldalára is kerüljön.
Egy kiskanál szilva,vagy baracklekvárt teszünk bele, majd a diós masszát a tetejére kanalazzuk.
Diós massza:
- 4 tojásfehérjét kemény habbá verünk, majd beleteszünk 30 dkg porcukrot és 40 dkg diót.
180 C°-on megsütjük kb 15- 20 perc alatt. Amikor kihűlt könnyen ki tudjuk csúsztatni a formából .:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése