- 1 nagy csomag babapiskóta
- 6 tojás
- 10 kanál kristálycukor
- 1 csésze kávé
- 25 dkg mascarpone
- holland kakaópor
Lefőzünk egy csésze kávét, elkeverünk benne 2 teáskanál cukrot. A babapiskótákat belemártjuk a kávéba úgy,hogy csak éppen érje, ne áztassuk el!
Lerakunk egy sor babapiskótát egy jénaiban, vagy tálban.
A tojásokat elválasztjuk, a sárgáját 8 evőkanál cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a mascarponét, és jól összeforgatjuk.
A fehérjét 2 evőkanál cukorral kemény habbá verjük, és óvatosan a mascarponés tojássárgájás krémbe keverjük.
A babapiskóták tetejére rakunk belőle, majd cukrozatlan kakaóport szitálunk rá.
Jöhet egy újabb sor kávéba mártott babapiskóta, majd újra krém, és kakaópor.
A rétegelést addig folytatjuk, amíg el nem fogynak a hozzávalók. A tetejére kakaót szitálunk.
Hűtőbe tesszük, és pár óra múlva fogyaszthatjuk. :) :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése